Plužine

Marković čestitao Dan opštine Plužine

"Stvaramo uslove da vrijedni žitelji Plužina i cijelog durmitorskog kraja, ostaju na svojim imanjima"

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime Dan opštine Plužine gradjanima Plužina, predsjedniku opštine Mijušku Bajagiću, predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću, i odbornicima u lokalnom parlamentu.

„Snažna posvećenost Vlade unapređenju razvoja Sjevera doprinijeće boljem i kvalitetnijem životu i manjim migracijama stanovništva u svakom dijelu naše zemlje. Unapređujući infrastrukturu, nastavljamo da stvaramo uslove da vrijedni žitelji Plužina i cijelog durmitorskog kraja, ostaju na svojim imanjima, rade i proizvode, čime ćemo zajedno doprinijeti podizanju životnog standarda“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Dodaje da prirodni resursi tog kraja mogu biti dodatno valorizovani i iskorišćeni u oblastima poljoprivrede, vodoprivrede, energetike. 

„Vlada ostaje otvorena za dalju saradnju i podršku svim razvojim inicijativama“, navodi se u čestitki premijera Markovića i dodaje da želi da nastavimo zajednički da gradimo bolju i snažniju, evropsku Crnu Goru.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.