Nikolić: Okupljanje dijela opozicije na lažiranju istraživanja
Miloš Nikolić

Nikolić: Okupljanje dijela opozicije na lažiranju istraživanja

Svjedoci smo da su prethodnih nekoliko dana pojedini mediji i političke partije počeli sa objavljivanjem lažnih istraživanja koja ukazuju da sukob u opoziciji ne postoji i da podrška DPS navodno nije stabilna, " i da bi vlast u Crnoj Gori mogla da se promijeni". Navikli smo da ih nemoć tjera u ovakve manipulacije ali je ovo novi stepen pokazivanja slabosti kada se svi zajedno kriju iza ovakvih lažnih istraživanja, kazao je Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore.

"Za četiri godine, nijesu uspjeli da promijene pristup, već aktiviraju dežurnog regionalnog tumača sa iskustvom izmišljanja istraživanja koji se već iskazao u Crnoj Gori uoči prethodnih parlamentarnih izbora i tom prilikom prezentovao istraživanje za koje nije znao ko ga je radio, kada i za čiji račun, te da je samo zamoljen da ga predstavi, što je i saopštio u razgovoru sa novinarima", rekao je Nikolić.

Ističući da podaci sa terena ali i sva relevantna istraživanja koja DPS kontinuirano sprovodi potvrđuju stabilnu podršku DPS i apsolutnu dominaciju na sljedećim izborima.

"Ponavljanje lažnih podataka neće promijeniti realnost i stvarne podatke sa terena kojih se oni plaše", naveo je Nikolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.