Državljanka Tunisa porodila se na beogradskom aerodromu, beba stigla za deset minuta
Aerodrom "Nikola Tesla"

I mama i dječak dobro

Državljanka Tunisa porodila se na beogradskom aerodromu, beba stigla za deset minuta

Državljanka Tunisa porodila se na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“.

Doktorka Hitne pomoći Danijela Jevtić je rekla da je rođen zdrav dječak koji će se zvati Adam i da su mama i beba dobro, prenosi RTS.

Porođaj je započeo na ulici i završio se na aerodromu. Kako kaže dr Jevtić, porođaj je trajao 10 minuta od prvih trudova.

"Aerodromska ekipa, ljekar i tehničar, obavili su sve, tako da smo mi preuzeli dijete i odvezli do bolnice i želimo im svu sreću“, rekla je doktorka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.