Dua Lipa nije dobila nijednu nominaciju za MTV nagrade
Dua Lipa

Dua Lipa nije dobila nijednu nominaciju za MTV nagrade

Nominacije za MTV nagrade su objavljene, a uprkos očekivanjima njenih fanova, Dua Lipa nije dobila baš nijednu.

Velika popularnost na striming servisima, dvije milijarde pregleda njenog albuma "Future nostalgia" na Spotifaju, kao i dobre ocjene kritičara, nisu bile dovoljne da se pop pjevačica nađe i u jednoj kategoriji MTV nagrada.

Lejdi Gaga i Arijana Grande ubjediljivo vode po broju nominacija, dok su odmah za njima mlađana Bili Ajliš i reper D Vikend, prenosi Telegraf.rs

Lipa je, sa druge strane, jedna od rijetkih mejnstrim zvijezdi koja je ove godine ostala bez ijedne nominacije, što je njene fanove razbjesnilo.

Upravo zbog toga njeno ime postalo je trending na Tviteru, sa više od 50.000 tvitova od strane obožavalaca, koji smatraju da je ignorisana na MTV-ju jer je Britanka.

Doduše, njeni spotovi jesu dobili četiri nominacije, ali u slučaju da ih osvoji, nagrade neće otići njoj, već rediteljima.

Fanove je jednako naljutilo što se u najužem izboru MTV nisu našli Hari Stajls i Selena Gomez.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.