Ljuba Aličić o koroni: Dok sam bio u bolnici gubio sam i pamćenje i padao u nesvijest
Ljuba Aličić

Ljuba Aličić o koroni: Dok sam bio u bolnici gubio sam i pamćenje i padao u nesvijest

Pjevač Ljuba Aličić otvorio je dušu i objasnio kako je tekla njegova borba sa koronavirusom.

Prema njegovim riječima, u jednom trenutku čak je i pamćenje izgubio dok se liječio u bolnici u Šapcu, odakle je tek posle tri nedelje pušten kući.

"U početku nisam ozbiljno shvatao ovaj virus. Mislio sam da je grip kao i svaki drugi i da je cijela priča preuveličana u javnosti. A onda sam se zarazio... Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Vjerujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem! Bilo je baš strašno! Nekoliko puta sam padao u nesvijest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna", rekao je Ljuba, prenosi B92.

Rekao je da su ga smjestili na grudno odeljenje šabačke bolnice i da su mu ljekari rekli da mu je stanje veoma ozbiljno.

"U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovek u godinama", priča Ljuba, koji je u bolnici sve vrijeme bio priključen na kiseonik, i dodaje da je posle tri nedelje uspio da pobijedi opaku bolest.

"Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku sa kiseonikom. Moje stanje je počelo da se popravlja tek treće nedelje, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu. Sada sam opet sa porodicom i nema ljepšeg osećaja", prenosi "Blic".

Ljuba je imao i poruku za svoje kolege.

"Pjevačima bih poručio da ne budu halapljivi. Neće propasti bez nekoliko tezgi. Dok sam ležao u bolnici, posljednje o čemu sam razmišljao bile su moje finansije. Vjerujte mi, bez zdravlja ne možete ništa i čuvajte ga u svakom trenutku", rekao je srpski pevač.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.