DPS Budva: DF priprema alibi za gubitak izbora 30. avgusta
DPS Budva

"Primitivci, izgrednici i korisnici opijata nikome ne mogu biti uzor"

DPS Budva: DF priprema alibi za gubitak izbora 30. avgusta

Panični strah zbog malog broja potpisa podrške listi DF-a u Budvi, natjerao je taj savez da krene u pribavljanje alibija za izvjesni poraz na izborima 30. avgusta, saopštili su iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) u Budvi.

"Kako drugačije razumjeti tužbalicu DF-a da im je neko “oteo” slogan izborne liste koju još nijesu ni predali", kazali su iz DPS-a i dodali da je istovremeno ozbiljna samoobmana kad oni koji su se građanima predstavili kao "primitivci, izgrednici i korisnici opijata, pomisle da mogu nekome da budu kreativni uzori. Zna se da takvi služe za primjer kako ne treba raditi".

Poručili su da je takođe, licemjerno i "logički neodrživo" kad iz DF-a ubjeđuju kako su “Za Budvu”, a svi znaju da su protiv Crne Gore.

"Slogan “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović”, prirodno ide uz ljude koji su odani Budvi, ali i Crnoj Gori. Jer Budva je u Crnoj Gori, a Crna Gora pripada Evropi!", dodali su iz DPS-a.

"I na kraju, dok po budvanskim plažama salijeću ljude da im potpišu podršku za listu, u namjeri da ih poštedimo od pretjeranog izlaganja avgustovskom suncu, dajemo im kreativan predlog za naziv liste, koji odgovara suštini njihovog izbornog programa, a to je "Marko Carević PODIZVOĐAČ“!", zaključuje se u saopštenju Opštinskog odbora DPS-a u Budvi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.