"Psihopata" poručio: Bilo je top

Bakočević prijetio pa izgubio meč: Trušček dominirao i na kraju natjerao Vasa da preda meč

MMA borac Vaso Bakočević neće po dobrom pamtiti meč sa Ivicom Truščekom, iako je sa puno samopouzdanja stigao u Hrvatsku.

Bakočević je prvo na mjerenju prijetio rivalima, a onda je, dobio je ozbiljne batine.

Trušček je bio dominantan u borbi i vodio glavnu riječ, kontrolisao je rivala i uputio više udaraca što se moglo vidjeti na licu crnogorskog borca nakon borbe. Na kraju je meč riješio giljotinom i Vaso je morao da preda, prenose Novosti.

Ovo je bila 73. Truščekova borba i 39. pobjeda. Od novembra prošle godine je nanizao tri poraza, ali je uspio da porazi Bakočevića koji je praktično bio favorit. 

Bakočević je nakon meča snimio i video poruku gdje je u svom, šaljivom stilu uputio komentar na meč:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

"Vrhunski je bilo. Ako vas neko pita, bilo je top", rekao je Bakočević i počeo da se smije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.