Vuković: Nema zatvaranja Podgorice, nosite maske i dajte primjer drugima
Vuković, foto: RTCG

Vuković: Nema zatvaranja Podgorice, nosite maske i dajte primjer drugima

Scenario zatvaranja Podgorice zbog epidemije koronavirusa trenutno nije realan, saopštio je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, ali je istakao da građani ne treba da se opuštaju.

"Prema posljednjim podacima Instituta za javno zdravlje o broju zaraženih, rekao bih da se trend popravlja, pa se može zaključiti da scenario zatvaranja Podgorice trenutno nije realan, ali ne smijemo se opustiti," naveo je Vuković u emisiji "Živa istina" na TVCG.

On je saopštio da su Vlada i NKT uradili sve što je bilo do njih kada su u pitanju mjere protiv suzbijanja infekcije, a, kako kaže, na društvenoj zajednici je sad da ova priča traje što kraće.

Vuković je apelovao na sve građane da nose maske i daju primjer drugima.

"Koronavirus nije usporio razvoj Podgorice i kapitalnih infrastrukturnih projekata, ali jeste smanjio prihode", naveo je Vuković, prenosi Rtcg.

Kako je kazao, prihodi u prvih sedam mjeseci su manji šest miliona eura u odnosu na prošlu godinu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.