Pucao zbog nepoštovanja distance u hotelu
Ilustracija

Florida

Pucao zbog nepoštovanja distance u hotelu

Muškarac na Floridi priveden je pošto je pucao iz vatrenog oružja iznerviran što dvoje gostiju nije poštovalo sanitarne propise i fizički razmak kakav je on smatrao potrebnim.

"Maknite se. Ne poštujete razmak", najprije je rekao Daglas Marks klijentima hotela, saopštila je policija.

Gošća hotela Veronica Pena i njen sin, turisti koji su na Floridu došli iz Novog Meksika, ignorisali su njegovo upozorenje pa su sjeli na sofu i okrenuli mu leđa, prenosi Hina.

"Pobrinuću se ja za njih. Imamo ovdje dvije osobe koje ne poštuju propise", rekao je 29-godišnji Marks pa ispalio nekoliko hitaca u predvorju hotela, prenosi N1.

Niko nije povrijeđen, a Marks je policiji tvrdio da se obratio recepciji da pozovu pomoć, pa je ispalio četiri hica u znak upozorenja.

Taj novi izgred oslikava atmosferu visoke napetosti na Floridi, jednom od žarišta pandemije KOVIDA-19, gdje je svaki 50.stanovnik zaražen.

Prošle nedjelje uhapšen je takođe jedan muškarac na Floridi jer je uperio pištolj u osobu koja ga je zamolila da stavi masku u supermarketu Volmart.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.