47 oboljelih od koronavirusa nikšićkoj bolnici, danas otpuštaju 4 izliječena pacijenta
Ilija Ašanin

Ašanin poručio da se nijedan medicinski radnik nije zarazio Covid-19

47 oboljelih od koronavirusa nikšićkoj bolnici, danas otpuštaju 4 izliječena pacijenta

U Opštoj bolnici u Nikšiću liječi se 47 oboljelih od virusa korona i trenutno nema životno ugroženih, a danas će biti otpuštena četiri pacijenta, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Direktot Opšte bolnice, Ilije Ašanin, precizirao je da se 39 pacijenata liječi na Odjeljenju infektivnih bolesti i osam na Odjeljenju psihijatrije.

"Na Odjeljenju infektivnih bolesti, od 39 pacijenata, 29 su dokazano Covid-19 pozitivni,a za deset čekamo rezultate nalaza. Nemamo trenutno životno ugroženih pacijenata, jer su svi stabilnih vitalnih funkcija", rekao je Ašanin na konferenciji za novinare, prenosi Mina.

Prema njegovim riječima, u toku dana, biće otpušteno četvoro pacijenata, od kojih jedan sa Odjeljenja psihijatrije.

"Namjena Opšte bolnice u Nikšiću je da liječi pacijente iz čitave sjeverozapadne regije Crne Gore. Imamo i pacijente sa Primorja", naveo je Ašanin.

Nijedan medicinski radnik koji je zaposlen u Opštoj bolnici u Nikšiću, kako je kazao Ašanin, nije Covid-19 pozitivan.

"Na Odjeljenju za infektivne bolesti liječi se ljekar zaposlen u Domu zdravlja i stabilnog je zdravstvenog stanja", rekao je Ašanin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.