Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora

Bečić čestitao svim pripadnicima Islamske vjeroispovjesti praznik

"Neka svjetlost Kurban-bajrama ispuni svakoga vrlinama i snagom za sve buduće izazove"

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je u svoje ime i u ime svoje partije svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti Kurban-bajram.

"Neka vas svjetlost ovog praznika ispuni vrlinama koje će nam biti potrebne za zajednička pregnuća i izazove koje ćemo dijeliti i u narednom periodu", istakao je Bečić u čestitki.

Kazao je da su vrline koje ovaj praznik proslavlja: ljubav, mir, plemenitost, nesebičnost, uzdržljivost od svakog grijeha, neophodne za izgradnju društva kakvom svi neprestano treba da teže i da se ne smije posustati u tome jer je međukonfesionalni sklad najviša civilizacijska vrijednost do koje je, tokom dugog istorijskog trajanja, uspjelo da uzdigne naše društvo i državu.

"U želji da vam svjetlost Kurban-bajrama pruži dobrog zdravlja, spokojstva i svakog napretka, još jednom vam, srdačno, čestitam Kurban-bajram", poručio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.