Policija zaplijenila puške, vozila, novac i municiju

Brazil: Oko 30 kriminalaca raznijeli filijalu banke, uzeli taoce, zapalili džipove (VIDEO)

Više desetina kriminalaca raznijelo je filijalu banke i otvorilo vatru na policiju u malom gradu u brazilskoj državi Sao Paulo, saopštili su danas zvaničnici.

Prema zvaničnim izvorima oko 30 naoružanih muškaraca učestvovalo je u napadu koji se dogodio tokom noći u gradu Botukatu,240 kilometara od glavnog grada zemlje, a zatim su pobjegli. Nije poznato da li je pljačka uspjela, prenosi Rojters.

Sekretarijat za javnu bezbjednost Sao Paula rekao je da su dva policajca i jedan osumnjičeni ranjeni, a policija je zaplijenila puške, vozila, novac i municiju.

Osumnjičeni je umro nakon što je stigao u bolnicu, a policija pretražuje region u potrazi za ostalim bjeguncima.

Televizija Globo prenijela je da su napadači imali teško naoružanje, da su nosili pancire i napali više poslovnica banke u gradu.

Takođe je saopšteno da su osumnjičeni neke stanovnike tokom napada uzeli za taoce i da su pucali na policijsku stanicu i zapalili vozila prije nego što su pobjegli.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.