Pronađen metadon, uhapšena jedna osoba
Ilustracija

Nikšić

Pronađen metadon, uhapšena jedna osoba

Policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić planski i u kontinuitetu postupaju prema licima koja se bave tzv. uličnom prodajom narkotika.

Kako je saopšteno iz uprave policije, sprovedena je kriminalistička obrada lica M.V. koja je ukazala na sumnju da se I.V. (39) iz Nikšića bavi ovom nezakonitom radnjom.

"Postupajući po naredbi sudije za Istragu Višeg suda u Podgorici policijski službenici izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi I.V. Pretresom stana pronađeno je pakovanje sa sadržajem opojne droge metadon", kazali su iz UP-a.

Iz UP-a su saopštili da je preduzetim mjerama i radnjama obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se imenovani I.V. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Navodeći da je I.V. uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.