U Nikšiću uhapšene tri osobe zbog krađa
Ilustracija

Uprava policije

U Nikšiću uhapšene tri osobe zbog krađa

Policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić su preduzimajući planske aktivnosti na otkrivanju, rasvjetljavanju i dokazivanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta nadležnom tužilaštvu procesuirali tri osobe

Kako su naveli iz Uprave policije, sumnja se da su A.I. (20) i B.K. (25) iz Nikšića 27. jula otuđili predmete koji su se nalazili na terasi porodičnog stana oštećenog lica.

"Osim toga, sumnja se da su ova dva lica sa jednog gradilišta 17. i 19. jula otuđili veću količinu različitih metalnih konstrukcija, koje su prodali na otpadu sekundarnih sirovina. Takođe, postoji sumnja da su A.I. i B.K. 20 . jula od oštećene B.M. otuđili bijelu tehniku iz hodnika stambene zgrade gdje je ona nastanjena", kazali su iz UP-a.

Upoznat je nadležni državni tužilac koji je naložio lišenje slobode A.I. i B.K. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa u produženom trajanju.

Iz UP-a. su istakli da su A.I. i B.K. uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu koji im je odredio zadržavanje do 72 sata.

"Nikšićka policija je rasvijetlila i krivično djelo krađa izvršeno na štetu stranog državljanina. Njemački državljanin O.H. prijavio je policiji da mu je nepoznato lice otuđilo sportsko biciklo vrijednosti od oko 1.000 eura, koje se nalazilo na nosaču za bicikla na njegovom vozilu. Preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela nikšićka policija je identifikovala N.D. (33) kao izvršioca. Kod osumnjičenog N.D. je i pronađeno otuđeno biciklo. Upoznat je nadležni državni tužilac po čijem nalogu je podnijeta krivična prijava protiv N.D. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa", zaključili su iz UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.