Đukanović: Plav je neodvojiv dio Crne Gore, nemjerljiv uticaj građana na obnovu crnogorske nezavisnosti
Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore čestitao Dan opštine

Đukanović: Plav je neodvojiv dio Crne Gore, nemjerljiv uticaj građana na obnovu crnogorske nezavisnosti

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom – Dana Opštine Plav, predsjedniku Opštine Mirsadu Barjaktareviću, predsjedniku Skupštine opštine Šefketu Jevriću, odbornicima, svim građanima Plava uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Plav sa svojim ljudskim i prirodnim potencijalima, koji simbolizuje multietničnost i svo bogatstvo naših različitosti, neodvojivi je dio Crne Gore, njenog državnog i građanskog bića", naveo je Đukanović u čestitki.

Poručio je da je obilježavanje Dana opštine prilika da još jednom istakne nesebičan doprinos građana plavske opštine i njene brojne dijaspore obnovi crnogorske državnosti, napretku u evropskim i euroatlantskim integracijama, i ukupnom ekonomskom i demokratskom razvoju.

"I u uslovima pandemije Covid-19 Plav je pokazao i pokazuje odgovornost i solidarnost u borbi sa tim novim izazovom, u kojoj u punoj mjeri dolazi do izražaja vitalnost našeg zdravstvenog sistema, i efikasnost svih državnih institucija", kazao je Predsjednik i dodao da je uvjeren da će lokalno rukovodstvo u saradnji s Vladom odgovorno raditi na umanjenju i saniranju posljedica krize izazvane korona virusom, i na blagovremenom stvaranju pretpostavki za nastavak dinamičnije valorizacije turističkih i drugih potencijala Plava, na dobro svih njegovih građana i Crne Gore.

"Još jednom vam čestitam praznik, uz želje za dobro zdravlje građana Plava i srdačne pozdrave", zaključio je Đukanović u čestitki povodom Dana opštine Plav.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.