Radoš Raičević pristupio Narodnom pokretu: Nastavak borbe za pravednu Crnu Goru
Radoš Raičević

Nekadašnji član DPS-a prešao u redove Miodraga Dake Davidovića

Radoš Raičević pristupio Narodnom pokretu: Nastavak borbe za pravednu Crnu Goru

Bivši odbornik DPS-a u Beranama Radoš Raičević pristupio je Narodnom pokretu.

"Kod činjenice da narod traži odgovoran odnos prema onome što nam je sada najpretežnije, ja ću kroz Narodni pokret nastaviti da se borim za čast i spas Crne Gore, obrazložio je Raičević svoju odluku da „preleti“ u pokret koji osniva kontroverzni nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović, prenosi portal Pobjeda.

Raičević je u junu napustio DPS i vratio odbornički mandat. Razlog napuštanja DPS-a, kako je naveo u saopštenju koje je prenio portal In4s, što se njegova "partija nije dozvala pameti“ i nije našla zajednički jezik sa njegovom SPC oko Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Bio je član Demokratske partije socijalista od 2006. godine, predsjednik Savjeta mladih DPS Berane, član Izvršnog odbora, član Opštinskog odbora u dva mandata, kao i odbornik ove partije u dva saziva Skupštine opštine Berane.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.