DPS Nikšić: SNP širi neistine i svoje aktivnosti kao kukavičije jaje pokušavaju podmetnuti nama

DPS Nikšić: SNP širi neistine i svoje aktivnosti kao kukavičije jaje pokušavaju podmetnuti nama

Nikšićki odbor DPS-a saopštio je da je niz neistina, očiglednih podvala i podmetanja saopšteno danas iz nikšićkog SNP-a.

"Odavno smo navikli na beskurpulozne laži ostataka nekadašnjeg SNP-a, ali zbog građana Nikšića najoštrije demantujemo bezočnu laž da DPS vrši otkup ličnih dokumenata, kako građani ne bi mogli ostvariti svoje Ustavom zagarantovano pravo", naveli su iz DPS-a Nikšić.

Kako su naglasili, oni su ti koji istrajavaju na sprovođenju i primjeni svih zakona i Ustava, za razliku od njih koji pozivaju građane da ne poštuju zakone i da na ulici ostvare ono što nikada ne bi mogli  regularnim putem, putem izbora.

"Svjesni činjenica da su partija bez članstva, programa, ideja, ovakve konstrukcije su njihov jedini vid političke borbe i kampanje", kazali su iz nikšićkog DPS-a.

Iz ove partije navode da se iz predmetnog saopštenja jasno vidi da se radi o pokušaju montiranja priče dokonih političkih diletanata.

"Demokratska partija socijalista poziva državne organe da reaguju i sankcionišu sve one koji šire ovakve neistine i neke svoje aktivnosti kao kukavičije jaje pokušavaju podmetnuti nama", ocijenjuju iz DPS-a.

Naglašavajući da je svima jasno da je ovo potez gubitnika i političkih davljenika koji se pokušavaju uhvatiti za slamku laži, jer nemaju,kako dodaju odgovor na realnu priču DPS-a i na njihov program i evidentne rezultate naše politike.

"No, kako i oni kažu doći će dan izbora pa ćemo kao nebrojeno puta do sada izmjeriti snage, a do tada moraće odgovarati za sve izrečene laži, jer u Crnoj Gori laži  ne traju dugo, što oni najbolje znaju, jer su upravo zbog toga tu đe jesu", zaključuju iz Opštinskog odbora DPS-a Nikšić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.