Hapšenje Markovića: Specijalac sa patrolom u svojoj vikendici na Adi Bojani izvršio kontrolu i hapšenje
Foto:Pobjeda

Hapšenje Markovića: Specijalac sa patrolom u svojoj vikendici na Adi Bojani izvršio kontrolu i hapšenje

Miloš Marković koji je osumnjičen za ubistvo Saše Klikovca je lišen slobode od strane pripadnika Sektora specijalne policije u saradnji sa službenicima Sektora granične policije, saopštila je Uprava policije.

Policija se oglasila nakon pisanja medija da je Marković (31) osumnjičeni za ubistvo Klikovca (38) uhapšen u kućici na Adi Bojani koja je u vlasništvu  roditelja službenika Uprave policije.

Iz policije su istakli da je njihov službenik inicirao provjeru lica koje nije prikazalo lična dokumenta nakon čega je uslijedio i pretres i hapšenje.

"Naime, po saznanju da u njegovoj porodičnoj vikendici na Adi Bojani, koja je namijenjena za rentiranje, boravi lice koje nije dalo na uvid lična dokumenta prilikom iznajmljivanja smještaja, policijski službenik Sektora specijalne policije, posumnjavši da se radi o licu koje svjesno prikriva svoj identitet iz nekog razloga, se uputio na lice mjesta sa namjerom utvrđivanja njegovog identiteta.Na putu ka Adi Bojani, pripadnik Sektora specijalne policije o svemu je obavijestio najbližu patrolu, službenike Sektora granične policije, koji su zajedno sa njim izašli na lice mjesta u cilju preduzimanja službenih radnji.", navodi se u saopštenju policije.

Po dolasku na pomenutu lokaciju zatečen je M.M. koji se, kako navode iz UP, sumnjivo ponašao.

"Policija je pristupila preduzimanju službenih radnji kojom prilikom od ovog lica pripadnik Sektora specijalne policije oduzeo pištolj u ilegalnom posjedu i lišio ga slobode.Nakon utvrđivanja identiteta i lišenja slobode, M.M. je od strane pripadnika Sektora specijalne policije i službenika Sektora granične policije predat na dalje postupanje službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije", zaključuju iz crnogorske policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.