Opšta tuča na Žabljaku posle svađe: U sukobu učestvovali bivši i aktivni policijac i njihova braća
Ilustracija

Dragić navodno opsovao Vukovića

Opšta tuča na Žabljaku posle svađe: U sukobu učestvovali bivši i aktivni policijac i njihova braća

Žabljačka policija utvrđuje ko je odgovoran za incident koji se sinoć dogodio u tom gradu, a čiji su akteri aktivni policajac Milinko Dragić iz Šavnika, njegov doskorašnji kolega, Žabljačanin Vuk Vuković i njhova braća Vojimir Dragić i Veso Vuković.

Do fizičkog obračuna je došlo nakon svađa i provokacija, piše portal Vijesti.

Svjedoci sa Žabljaka tvrde da je sve počelo susretom u jednom žabljačkom lokalu u kom je Milinko Dragić navodno opsovao Vuka Vukovića i nazvao ga izdajnikom.

Vuk Vuković je nedavno napustio policiju u znak podrške Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori, nakon što je nosio krst na protestnoj litiji u Budvi.

Svjedoci tvrde da su braća Vuković tada otišli iz tog lokala u drugi i da je tamo došlo do incidenta kada su tamo došli i Dragići.

Uslijedila je opšta tuča posle koje su svi privedeni.

Vuk Vuković je rekao da su se samo branili i da su pušteni posle davanje izjave, prenose "Vijesti".

Ispričao da je da se javio Dragiću u lokalu u kom je bio jer su učili zajedno.

"Stisnuo mi je ruku i rekao 'Đe si izdajniče i roda i plemena, rđo'. Nakon toga njegov brat nam je rekao - 'vi ste smećari, sjeme vam se utrlo'. Prethodno su zvali pojačanje iz Šavnika, neki od svjedoka kazali su da je taj koji je došao imao pištolj", tvrdi Vuković.

Kazao je da su posle toga napustili lokal da ne bi došlo do incidenta. "Tražili su nas po lokalima i napali su nas, normalno je da se branimo. Osjećam se ugroženim. Dođem u rodni grad i ovo mi se desi. Mene ne zanimaju ni komite, ni partije, imam svoj stav i hoću normalan život", rekao je Vuk Vuković.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.