"Želimo da zajedno osjetimo trudnoću, ostarićemo zajedno i umrijećemo zajedno"

Bliznakinje se tuširaju zajedno, šminkaju, dijele istog dečka i žele da ostanu trudne sa njim (FOTO/VIDEO)

Najpoznatije identične bliznakinje na svijetu, Ana i Lusi iz Australije, bile su gošće u jednom jutarnjem programu, u kojem su priznale da, nakon što dijele istog dečka, žele da zatrudne u isto vrijeme.

Sestre su ponosne na titulu i često razgovaraju u glas, a priznale su da imaju istog dečka, koji se zove Ben.

Bliznakinje insistiraju da u njihovoj vezi nema ljubomore i da ljube dečka jedna za drugom, prenosi britanski Miror.

"Želimo da zajedno osjetimo trudnoću, ostarićemo zajedno i umrijećemo zajedno",složile su se bliznakinje.

Sestre su priznale da bukvalno sve rade zajedno, pa čak i odlaze u toalet u isto vrijeme.

"Tuširamo se zajedno, šminkamo, odlazimo u krevet u isto vrijeme, gladne smo zajedno, jedemo zajedno",rekle su bliznakinje.

Dodale su kako je to možda opsesivno, ali žele da tako žive svoje živote, kao jedna osoba.

Ana i Lusi su rekle kako se nikada ne svađaju u vezi, pa čak i kada postoji neko neslaganje, onda su dvije dame protiv Bena.

Gledaoci su različito reagovali na ovu priču, pa dok su jedni rekli da su sestre jezive, drugi su istakli kako Ben živi najbolji život sa njima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.