25 dana zatvora za Novljanina koji je pretukao suprugu
Ilustracija

25 dana zatvora za Novljanina koji je pretukao suprugu

Sudija Suda za prekršaje u Budvi - Odjeljenja u Herceg Novom, Andrija Vojvodić, izrekao je K.D. (46) iz Herceg Novog kaznu zatvora u trajanju od 25 dana, jer je fizički i verbalno maltretirao nevjenčanu suprugu.

Novljanin je  juče u popodnevnim časovima najprije fizički, a onda i verbalno napao svoju nevjenčanu suprugu.

Okrivljeni je od strane pripadnika CB Herceg Novi uhapšen i danas je u jutarnjim časovima prinudno doveden u Sud za prekršaje u Budvi - Odjeljenje u Herceg Novom kako bi mu se sudilo u hitnom postupku.

"Okrivljenom je pored izrečene kazne zatvora, izrečena i zaštitna mjera udaljenja iz stana u kojem je živio sa oštećenom, koja je izvršena u roku odmah. Takođe mu je izrečena i zaštitna mjera zabrana približavanja oštećenoj u trajanju od 6 mjeseci”, saopštio je zamjenik predjsednika Suda za prekršaje u Budvi i sudija portparol Marko Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.