Obdukcija će utvrditi uzrok smrti bebe u Bijelom Polju
Opština Bijelo Polje

Istraga povodom ubistva novorođenčeta

Obdukcija će utvrditi uzrok smrti bebe u Bijelom Polju

Mnogi detalji o smrti novorođenčeta koje je 17. jula pronađeno u popodnevnim satima u kontejneru u Ulici 3. januara u centru Bijelog Polja biće poznati nakon što se završi obdukcioni nalaz, saopštio je za Pobjedu tužilac Vladan Đalović.

"To prije svega vrijeme i uzrok smrti kod bebe, a izuzet DNK tragovi mogu dovesti do idnetiteta", kazao je Đalović, prenosi Pobjeda.

Sagovornik iz policije potvrdio da su kontaktirani Domovi zdravlja i bolnice okolnih gradova, kako bi se identifikovala majka ženskog novorođenčeta .

"Izuzeti su svi raspoloživi materijalni dokazi sa lica mjesta, uzet je uzorak DNK, izuzet je video nadzor sa kamera okolnih objekata preko kojeg će istraga takođe pokušati da utvrdi ko je novorođenče bacio u kontejner. Bićemo uporni da otkrijemo koja se osoba kretala u kritično vrijeme u blizini kontejnera.To će biti omogućeno kada stigne obdukcioni nalaz kada će se znati i vrijeme kada je novorošenče bačeno u kontejner.U konkretnom slučaju potrebno je malo strpljenja ,kako bi se ova misterija razriješila", kazao je sagovornik.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.