Na putu ka ostvarenju planova mu stala korona

Bojan Delić ostvario kontakte sa hrvatskim muzičkim stvaraocima

Podgorički pjevač Bojan Delić, okreće se ka tržištu susjedne Hrvatske. Kontakte sa tamošnjim muzičkim stvaraocima je već ostvario, ali mu ne na put ostvarenja planova – stala korona.

Sa Nenom Ninčević uradio pjesmu „Brodolomci“, a sada slijedi duet sa tamošnjom zvijezdom, prenosi Radio Tivat.

„Neno je mega institucija u Hrvatskoj. Nadam se da ćemo čim prođe sve ovo nastaviti gdje smo stali. Plan je bio da napišem pjesmu i snimim sa jednom hrvatskom koleginicom svjetskog glasa, ali to je sad isto na čekanju jer i kod njih nije idealno vrijeme što se tiče muzičara”, kaže Bojan.

Trenutno, najviše vremena provodi sa porodicom jer, kao većina njegovih kolega, ne nastupa. Ipak, ističe da nije besposlen jer snima nove pjesme.

„Dosta sviram gitaru, stvaram. Čak sam u dogovoru sa ministarstvom snimio jednu pjesmu, tj. demo snimak a u narednih desetak dana bi trebalo da snimimo u studiju. Nije da se ne radi.

Spremam se da krenem punom parom čim mjere to dozvole“, ističe Bojan za Radio Tivat.

Njegov posljednji hit “Do pobjede”, inspirisan borbom Crne Gore sa novim koronavirusom, nastao je u karantinu.

“Preovladala je emocija, čulo se to u glasu i bio je to najteži momenat u novijoj istoriji Crne Gore i meni je bila čast da budem komadić te priče”, kaže poznati Podgoričanin sa adresom u Tivtu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.