Klikovac: Mandića Bog podjednako podario talentom za politiku i antitijelima na Covid-19
Andrija Klikovac, Foto: DPS

"Dali su mu helikopter iz Trebinja do Beograda, što mu ne bi napisali da ima antitijela na koronavirus"

Klikovac: Mandića Bog podjednako podario talentom za politiku i antitijelima na Covid-19

Andrija Klikovac odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u Skupštini Opštine (SO) Podgorice kazao je da Andrija Mandić lider DF-a nakon jučerašnje izjave da on kao Pravoslavni hrišćanin ima urođena antitijela protiv Covid-19 i da je otporan na koronavirus može sebe posmatrati kao medicinski fenomen.

"Jednaka toj senzaciji je još jedna. Suprotno praksi oglašavanja DF, u tom saopštenju ima nešto istinito, mada im nije bila namjera. Upravo to - priznanje da su kod lidera DF pronađena antitijela na koronavirus, prema potvrdi laboratorije iz Trebinja", naveo je Klikovac.

Kazao je da iza tog otkrića mnogo "ali". Dodao je da svjetska medicina kaže da, za sada, postoji samo jedan način da se Mandić domogne antitijela na Covid-19 – inficiranjem nakon kontakta s virusom.

"A više je nego očigledno da virus ne bira po naciji i vjeri, svi smo izgleda pred njim jednaki. Zalud se pravoslavni hrišćanin Mandić trudi da pokaže da nije tako", pojašnjava Klikovac-

Poručio je da niko "normalan ne može da objasni šta je Mandiću trebala takva izjava". Klikovac je dodao da nije sramota priznati da je neko inficiran na koronavirus, jer kako on kaže bolest je svačija.

"Sramota je što to Mandić nije prijavio, što tokom perioda zaraženosti  nije  prošao procedure koje prolaze drugi ljudi. Što je na taj način ugrozio svoju porodicu, svoju okolinu, najbliže saradnike. Ako prema porodici nije odgovoran, šta tek reći kakav je prema drugima. Prema onima čiju podršku očekuje sjutra na izborima...", ističe Klikovac-

Klikovac je poručio da je Mandić mogao doći do antitijela i preko vakcina koje još nema, mada da on ne vjeruje da bi se lider DF-a htio podvrgnuti nekom eksperimentu. 

Mandiću je poručio da je postao poznat po tome što je jedan od prvih građana Crne Gore koji je otkrio švercersku maršutu preko Republike Srpske za ulazak u Crnu Goru iz Srbije, dok su na snazi mjere NKT.

"Postoje i oni koji sumnjaju da je ovu vijest "režimskim medijima" plasirao sam Mandić. Da bi poručio potencijalnim biračima kad krene u kampanju da se ne boje kontakta s njim. I da je pošao do Trebinja da mu daju potvrdu da posjeduje antitijela na Covid-19. Dali su mu nedavno i helikopter da ga preveze do Beograda, pa zašto mu ne bi napisali i potvrdu da ima antitijela, koja vodi do biračkog tijela u Crnoj Gori. Sva ova šarada potvrđuje samo jedno: Andriju Mandića, pravoslavnog hrišćanina (što u DF vole da potenciraju) Bog je izgleda jednako obdario antitijelima, kao i talentom za politiku", zaključio je Klikovac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.