DF:  Mandić ima antitijela zbog kojih ne može dobiti koronu
Andrija Mandić

DF: Mandić ima antitijela zbog kojih ne može dobiti koronu

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić ima antitijela zbog kojih ne može dobiti koronu, saopštili su danas uz DF-a.

Oni su reagujući na objavu CdM-a da je Mandić nakon što je iz BiH ušao u Crnu Goru upućen u samoizolaciji, te da je test potvrdio da je bio u kontaktu sa koronavirusom ali to ne znači da je sada ima. U DF-u tvrde da nije tačno da je Mandić boravio u Srbiji i optužuju režim da podmeće lažne vijesti.

"U više prorežimskih medija objavljene su lažne vijesti kako je predsjedniku NSD i jednom od lidera DF-a Andriji Mandiću određena samoizolacija po povratku iz Republike Srpske. Još jedna lažna vijest koja se uz to potura jeste da je Andrija Mandić bio u Srbiji, što još jedna notorna neistina. CdM i drugi mediji objavili su i negativan test na koronavirus koji je Mandić uradio u Trebinju i koji je priložio na graničnom prelazu policiji i sanitetskoj službi.

Neko bi u normalnoj državi odgovarao za zloupotrebu toga urednog medicinskog nalaza iz granične sanitetske službe i njegovog dospijeća u medije. Da Agencija za zaštitu ličnih podataka zaista postoji i da istinski radi svoj posao ona bi reagovala promptno na ovakvu zloupotrebu medicinskog nalaza Mandića", navodi se u reagovanju DF-a.

Kako dodaju, što se samog nalaza tiče on pokazuje da Andrija Mandić nema koronu, "ali da ima ono što bi svaki stanovnik na svijetu poželio, antitijela koja ga čine otpornim na ovaj virus koji je uveo svijet u totalni haos".

"Upravo najveći svjetski stručnjaci na planeti rade na pronalasku vakcine kako bi svaki ljudsko biće raspolagalo antitijelima koja ih brane od virusa korone.

Koliko se režim plaši Fronta i Mandića najbolji je pokazatelj da pribjegavaju ovakvoj zloupotrebi njegovog testa kao i lažima da je bio u Srbiji i da mu je određena samoizolacija. Dobra stvar u ovom pokušaju diskreditacije Mandića od strane režimskih medija jeste u tome što svi oni koji se u toku predizborne kampanje budu susretali sa njim, sada mogu biti sigurni da im on ne može prenijeti i da od njega ne mogu dobiti virus koji hara svijetom", navode iz DF-a.

Andrija Mandić je,kako dodaju kao pravoslavni hrišćanin, prvo zahvalan Bogu što njegov organizam sadrži antitijela koja ga štite od korone.

"Sigurni smo da će od 31. avgusta, sva Crna Gora imati antitijela koja će je štititi od krađe, korupcije, kriminala i lopovluka DPS-a i Mila Đukanovića", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.