Vučinić bio zaražen koronavirusom: Bio sam uplašen, tri dana sam proveo u bolnici
Mirko Vučinić

Vučinić bio zaražen koronavirusom: Bio sam uplašen, tri dana sam proveo u bolnici

Dugogodišnji kapiten crnogorske reprezentacije Mirko Vučnić otkrio je da je bio zaražen koronavirusom i da je tri dana proveo u bolnici u Crnoj Gori.

On je za italijanski list "Korijere delo sport" priznao da je bio uplašen. 

"Bio sam u Crnoj Gori i dobio sam temperaturu 38,2. Temperatura je spala, ali sam uradio test i bio je pozitivan. Nisam to prihvatio mirno, koronavirus me uplašio. Nisam osjećao posebno ozbiljne simptome, ali sam tri dana proveo u bolnici", kazao je Vučinić.

Nakon izlaska iz bolnice je bio u samoizolaciji.

"Za 12 dana sam uradio novi test i bio je negativan", rekao je nekadašnji napadač Lećea, Rome i Juventusa. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.