Policija na putu da rasvijetli ubistvo Klikovca
Foto: Printscreen

Auto lociran, tragaju za ubicama

Policija na putu da rasvijetli ubistvo Klikovca

Inspektori kriminalističke policije i Službae za borbu protiv organizovanog kriminala pronašli su u okolini Podgorice sumnjivi automobil koji je vjerovatno korišćen u ubistvu Saše Klikovca, piše Dan.

Prema saznanjima Dana policija je na putu da rasvijetli ovaj zločin, a blokirani su svi prilazi u mjestu gdje je pronađeno vozilo.

Policija već treći dan pretražuje teren na katunima između Podgorice i Danilovgrada, jer vjeruju da bi se u tom rejonu, mogli skrivati učesnici ili pomagači u ovom ubistvu.

Saša Klikovac ubijen je 19. jula, oko 9.50, u podgoričkom naselju Cijevna.

Ubistvo se desilo ispred porodičnog restorana "Kod Crnogorca", na samom ulazu u lokal, gdje je bilo parkirano njegovo vozilo. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.