Urnebesan oglas za prodaju automobila: Bolje da ga prodam nego da ga zapalim, nemam više ni para i živaca za njega
Foto: Polovniautomobili.com

"Da valja čemu ne bih ga prodavao"

Urnebesan oglas za prodaju automobila: Bolje da ga prodam nego da ga zapalim, nemam više ni para i živaca za njega

Ne znamo čemu se nada vlasnik Chevrolet Cruza koji je postavio oglas za prodaju svog automobila, ali ako ništa drugo mnoge je zasmijao do suza.

Ne baš niska cijena garantuje ludu zabavu za budućeg kupca “aždaje” Chevrolet Cruze 1.6 LT Plus iz 2012. bar sudeći po oglasu koji je postavljen na srpski sajt za prodaju polovnih automobila.

“Prvi sam vlasnik, prava je kilometraža, ako nekom smeta mogu časkom da je korigujem. Prodajem polovan auto i ne može posle 265.000 km da izgleda kao nov jer znam kakav je bio u salonu. Prodajem ga jer mi se smučio, stalno mi se kvari u posljednje vrijeme i nemam više živaca za njega.

Bolje da ga prodam nego da ga zapalim. Mrzi me da nabrajam šta sam mu sve mijenjao i koliko mi je para satrala kršina.

Djelova rijetko gdje ima, a i kad nađem koštaju kao da vozim avion, a ne auto, a tako i troši – kad na otvorenom troši oko osam litara ja od sreće skačem, po gradu bolje da ne znate koliko troši - treba mi cistijerna da je vučem sa sobom. Ima ugrađen plin, ali ne smijem da vozim na plin jer sam zbog plina već jednom radio glavu motora na 105.000. Ne mogu više, nemam više ni para ni živaca za njega, nisam valjda osuđen da se sa njim do groba rvem.

Niko neće ni da ga ukrade, ni lopovi ga neće. Nemam živaca da ga slikam više niti imam namjeru da ga perem, takav je kakav je, smučio mi se. Da je dobar ne bi bio ovdje gdje jeste”, piše u oglasu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.