Jako nevrijeme pogodilo Zagreb: Automobili zaglavljeni u vodi, poplavljene ulice i stanovi (FOTO/VIDEO)

Jako nevrijeme s obilnom kišom pogodilo je sinoć zagrebačko područje i uzrokovalo brojne probleme u prometu. Pojedinici podvožnjaci su poplavljeni i u njima su se zaglavili automobili, tramvajski promet je u prekidu na pojedinim relacijama, a građani javljaju i kako su im poplavljeni stanovi.

 Padala je obilna kiša i duvao jak vjetar, prenosi N1.

Prekinut je tramvajski promet Ilicom, zatim od Radničke prema Žitnjaku te od Držićeve, Ulicom grada Vukovara do Savske ceste, saopštili su iz Zagrebačkog holdinga.

Mnogi dijelovi grada su potopljeni, a automobili su zaglavili u vodi.

Iz Zagrebačkog Holdinga mole sve da izbjegavaju vožnju, posebno podvožnjaka, do povlačenja vode sa kolovoza.

Autobusne linije u dolasku na Autobusni kolodvor Zagreb su kasnile oko 30 minuta.

institut3

Foto: Institut Domovoy

111297762895873957590702782572399046107663n

Foto: N1

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.