ŽPCG: Od danas vikend linije Podgorica-Bar-Podgorica
Ilustracija

Tokom trajanja ljetnje sezone

ŽPCG: Od danas vikend linije Podgorica-Bar-Podgorica

Željeznički prevoz (ŽPCG) će od danas, na relaciji Podgorica–Bar–Podgorica, uvesti par vozova koji će saobraćati vikendom.

Iz ŽPCG su saopštili da je polazak voza iz Podgorice u deset sati i 25 minuta, a povratak iz Bara u 19 sati.

„Cilj je da se smanje gužve tokom trajanja ljetnje sezone i poštuju mjere i preporuke Nacionalnog koordinacinog tijela za zarazne bolesti (NKT) u vezi sa aktuelnom situacijom COVID-19“, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu ŽPCG.

Iz ŽPCG su kazali da će biti angažovan još veći broj zaposlenih na kontroli pridržavanja mjera i preporuka NKT-a.

Oni su dodali da će, kao i do sada, kontrolisati da li putnici pri ulasku u voz nose obavezne zaštitne maske i imaju vozne karte.

Biće pojačana i kontrola nošenja maski tokom boravka putnika na peronu, u vestibilu i u vozu.

„Apelujemo na sve putnike da poštuju mjere, čuvaju svoje zdravlje i zdravlje ostalih putnika, te da u vozu ne skidaju maske, ne grupišu se i nastave da drže distancu“, poručili su iz ŽPCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.