Amerikanac uperio pištolj u osobu koja mu je skrenula pažnju da stavi masku
Ilustracija

Policija uhapsila osumnjičenog zbog događaja u Volmartu

Amerikanac uperio pištolj u osobu koja mu je skrenula pažnju da stavi masku

Amerikanac Vinsent Skaveta uhapšen je jer je uperio pištolj na mušteriju u prodavnici koja mu je ukazala da ne nosi zaštitnu masku, prenijeli su mediji u SAD.

Skavetiju (28), koji je otišao u nabavku u Volmartu u Palm Biču, nije se uopšte dopalo što mu je jedan muškarac takođe mušterija, ukazao da stavi masku na lice zbog koronavirusa.

Skaveti je to odbio, potom je izbila svađa i na kraju je on izvadio pištolj i uperio ga na sagovornika.

Policija ga je potom uhapsila zbog prijetnje oružjem, navela je lokalna policijska stanica na Tviteru.

"Sinko, dobro nam došao u zatvor Palm Biča! Neka ti ovo bude lekcija. Moglo je loše da se završi", napisala je policija, prenosi Beta.

U prodavnicama lanca Volmart od 20. jula su obavezne maske.

Međutim, Amerikanci nevoljno nose zaštitne maske i sam predsjednik SAD Donald Tramp nije ohrabrivao građane da nose maske navodeći kao razlog individualnu slobodu građana.

Tramp je ipak jednom viđen u javnosti sa maskom a nedavno je naveo da je nošenje maske "patriotski".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.