U Srbiji u posljednja 24 sata preminulo 10 osoba od posljedica koronavirusa
Ilustracija

Virus registrovan kod još 409 osoba

U Srbiji u posljednja 24 sata preminulo 10 osoba od posljedica koronavirusa

U posljednja 24 sata u Srbiji je još 10 osoba preminulo od posljedica koronavirusa, saopšteno je na konferenciji za novinare Kriznog štaba Republike Srbije. Zvaničan, ukupan broj preminulih je 518. Virus je registrovan kod još 409 osoba, a na respiratorima i mehaničkoj ventilaciji je 167 pacijenata.

Od posljednjeg presjeka stanja u Srbiji, na koronavirus je testirano 10.634 osoba, a registrovano je 409 novih slučajeva, prenosi N1.

Hospitalizovano je 4.575 ljudi.

Od početka pandemije koronavirus je u Srbiji registrovan kod 22.852 osobe.

Procenat smrtnosti u ovom trenutku je 2,27 odsto.

Do 15 časova 24. jula u Srbiji testirano je ukupno 601.984 osobe koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.