U Kožara i Hadžića ispaljeno 29 hitaca, ubijeni po povratku sa plaže
Vila ispred koje su ubijeni Kožar i Hadžić, Foto: Corfupress

Na mjestu zločina pronađeno preko 30 čaura

U Kožara i Hadžića ispaljeno 29 hitaca, ubijeni po povratku sa plaže

U Alana Kožara i Damira Hadžića ispaljeno je 29 hitaca, u tijelo i glavu, a ubice su pucale iz dva oružja, pišu grčki mediji.

Kako navode, napadači su imali dovoljno vremena da pobjegnu dok grčka policija nije obaviještena o ovom zločinu. Policija je na licu mjesta pronašla više od 30 čaura ispljenih iz automatske puške, prenosi portal Pobjeda.

Prema pisanju tamošnjih medija, Kožar i Hadžić su imali lažne pasoše, a boravili su u vili na Krfu koju su iznajmljivali duže od dva mjeseca.

Grčka policija kod njih je pronašla slovenačke pasoše, za koje je utvrđeno da su falsifikovani. Takođe, policija je zaplijenila pištolj marke Glock, koji je navodno pripadao jednoj od dvije žrtve.

Njih dvojica pronađeni su u automobilu, u dvorištu vile, gdje ih je sačekala zasjeda. Kako piše portal kerkyrasimera.gr, citirajući tamošnjeg patologa, u njihovom automobilu je pronađeno oružje, a najvjerovatnije su ubijeni po povratku sa plaže na šta ukazuje da to što je automobil prašnjav i na sebi ima tragove pijeska.

Portal corfunews.gr piše da Kožar i Hadžić nisu stigli da reaguju i uzvrate vatru i da je na mjestu zločina pronađeno više od 30 čaura. Taj portal piše da ih je pronašla žena koja je odmah pozvala policiju. 

Grčki mediji pišu i da još uvijek nije objavljeno tačno vrijeme ubistva. Takođe, ukazuju i da je ovaj slučaj povezan sa ubistvom Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Atini. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.