Na Kosovu preminula dva doktora od posljedica koronavirusa
Ilustracija

Reumatolog i hirurg

Na Kosovu preminula dva doktora od posljedica koronavirusa

Dva ljekara preminula su jutros na Kosovu od posljedica korona virusa, prenose kosovski mediji.

Vijest o smrti reumatologa Sulejmana Redžepija potvrdila je njegova porodica, dok je iz Opšte bolnice u Đakovici saopšteno da je od posledica infekcijom KOVIDOM-19 preminuo hirurg Alji Toljaj.

U saopštenju iz đakovičke bolnice navodi se da je 59-godišnji hirurg Toljaj bio na svom zadatku svakodnevno, sve dok i sam nije dobio pozitivan rezultat sa testa na KOVID-19.

"Uprkos izuzetnim naporima zdravstvenog osoblja i njegovih kolega, on je izgubio bitku sa opasnim virusom. To je veliki gubitak za zdravstveni sistem", navedeno je u saopštenju.

Iz bolnice je ponovljen apel građanima da se pridržavaju mjera.

"Podsjećamo građane da ne smanjuju pažnju na primjenu pravila i mjera za suzbijanje širenja korona virusa koji pogađa sve, bez razlike", navodi se u saopštenju Opšte bolnice u Đakovici, prenosi Kosovo onlajn.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.