Nastava na fakultetima počinje 28. septembra
UCG

UCG

Nastava na fakultetima počinje 28. septembra

Nastava za studijsku 2020/21. godinu počinje 28. septembra 2020, odmah nakon spetembarskog ispitnog roka, saopšteno je iz UCG.

"Septembarski ispitni rok traje od 31. avgusta do 27. septembra, od kojeg perioda su posljednja tri dana, 24, 25. i 26. septembar, predviđena za verifikaciju ocjena od strane Vijeća organizacionih jedinica", kazali su iz UCG-a.

Januarski ispitni rok za završne i popravne ispite traje od 11. januara do 14. februara 2021. godine, od kojeg perioda su tri dana, 11, 12. i 13. februar, takođe predviđena za verifikaciju ocjena. 

U ljetnjem semestru, rok za završne i popravne ispite je od 31. maja do 4. jula 2021. godine, a 1, 2. i 3. jul su predviđeni za verifikaciju ocjena", navedeno je u saopštenju.

"U tekućoj akademskoj godini, prema Akademskom kalendaru za 2019/20. godinu, kolektivni odmor Univerziteta Crne Gore počinje 27. jula, a završava se 31. avgusta", naveli su iz UCG-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.