Balkanski dvojac u Dalasu vidno raspoložen

Dončić i Marjanović zapjevali narodnjake prije treninga

Boban Marjanoviić i Luka Dončić sa ekipom Dalasa se nalaze u Orlandu, gdje se pripremaju za nastavak sezone. Vidno raspoloženi zapjevali su pjesmu Seke Aleksić.

Iako su skromnih glasovnih mogućnosti, na Bobijev početak Luka je nastavio dio refrena. 

Obojica djeluju vidno raspoloženi a pred trening u slušalicama je hit Seke Aleksić - "Ja tuđe usne ljubim", koji obojica odlično znaju, prenosi RTS.

NBA liga se nastavlja 1. avgusta. Dalas je siguran učesnik plej-ofa. Do tog datuma sve ekipe će odigrati po nekoliko kontrolnih utakmica. Ti mečevi na programu su od srijede.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.