Sj. Makedonija danas prijavila rekordan broj potvrđenih slučajeva koronavirusa
Ilustracija

Sj. Makedonija danas prijavila rekordan broj potvrđenih slučajeva koronavirusa

Sjeverna Makedonija je danas prijavila rekordan broj potvrđenih slučajeva infekcije korona virusom u jednom danu.

Makedonski ministar zdravlja Venko Filipče rekao je da je zaraza registrovana kod još 241 od 1.700 testiranih osoba i da je od posljedica infekcije umrlo još osam pacijenata.

Broj potvrđenih slučajeva zaraze u Sjevernoj Makedoniji povećan je na 9.026, a broj mrtvih na 414.

Do sada je najviše novih potvrđenih slučajeva u jednom danu bilo 10. jula kada je zaraza registrovana kod 205 od 1.728 testiranih osoba.

U Sjevernoj Makedoniji je trenutno 3.885 aktivnih slučajeva zaraze. Ozdravio je još 51 pacijent, čime je broj izliječenih povećan na 4.727, naveo je Filipče na Fejsbuku.

Od početka epidemije u Sjevernoj Makedoniji je urađeno 84.916 testova na novi korona virus.

Zaraza korona virusom do sada je u svijetu potvrđena kod više od 14,2 miliona ljudi, od kojih je umrlo više od 601.000.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.