Ilustracija

Gvozdenović

"Unaprijeđenje kvaliteta života penzionera zauzeti važan dio u izbornom programu DPS -a"

Politički direktor DPS Crne Gore Branimir Gvozdenović održao je danas sastanak sa predsjednicima komisija za penzionere iz sljedećih opština: Podgorica, Bar, Berane, Bijelo Polje, Rožaje, Kolašin i Pljevlja.

Kako su naveli iz DPS-a, tema sastanka je bila "Unaprijeđenje statusa penzionera Crne Gore u narednom periodu kroz izborni program DPS Crne Gore".

Na opšte zadovoljstvo svih učesnika sastanka konstatovano je da je dosadašnji rad Vlade Crne Gore na visini zadatka kada je u pitanju ova osjetljiva kategorija društva koja zaista zavrijeđuje posebnu pažnju.

"U prilog tome najbolje govori predlog izmjena Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, koji će ubrzo biti razmatran u Skupštini Crne Gore, a koji će znatno uticati na kvalitet života penzionera u Crnoj Gori. Nastaviće se dobra socijalna politika, kao i do sada, kako bi se i u narednom periodu penzionerima omogućilo rješavanje stambenog pitanja, ali i drugi servisi (dnevni centri, domovi za stara lica, geronto domaćice) koji značajno unaprijeđuju uslove života ove populacije", kazali su iz DPS-a.

Gvozdenović je sa zadovoljstvom, na današnjem sastanku istakao da će unaprijeđenje kvaliteta života penzionera zauzeti važan dio u izbornom programu DPS Crne Gore, partije koja svoju građansku politiku sprovodi kvalitetno, uvažavajući svaki segment društva, uz posebnu pažnju prema potrebama penzionera.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.