Udario maloljetnika iz vozila u pokretu
Opština Tivat

Osumnjičeni uhapšen zbog nanošenja lakih tjelesnih povreda

Udario maloljetnika iz vozila u pokretu

Holandski državljanin K. S. (19) uhapšen je zbog sumnje da je iz vozila u pokretu udario pješaka C. I. (17) koji se kretao lokalnim putem u naselju Gradiošnica i nanio mu lake tjelesne povrede.

Iz tivatske policije je saopšteno da su odmah po prijavi izašli na lice mjesta gdje nije zatečeno ni povrijeđeno lice, jer ga je već preuzela ekipa Hitne pomoći, a ni vozilo.

"Provjerama na terenu došli smo do saznanja više građana da je ovo lice povrijeđeno kao i da se radi o vozilu „pasat“ sive boje koje je nastavilo kretanje prema naselju Kavač. Ubrzo nakon događaja identifikovana su tri lica koja su bila u vozilu. Kao suvozač bio je P. S. iz Tivta i K. S. koji se nalazio na zadnjem sjedištu vozila, holandski državljanin sa boravkom kod rodbine u Tivtu. Za lice K. B. koje je upravljalo vozilom utvrđeno je prisustvo alkohola u krvi 1,22 promila, zbog čega je odmah uhapšen i procesuiran Sudu za prekršaje po skraćenom postupku", kazali su iz policije, prenosi portal Pobjeda.

Kako su kazali, utvrđeno je da se K. S sa zadnjeg sjedišta vozila nagnuo preko prozora i glavom i dijelom tijela udario u pješaka C. I.

Povrijeđeni C. I. je prevezen u kotorsku bolnicu radi dalje hospitalizacije, a zatim u bolnicu u Risnu zbog zadobijenih povreda.

Brat povrijeđenog mladića Redžo Cenaj juče je novinarima saopštio da je 16. jula prebijen I. C. koji je u Tivat došao na odmor.

redyo

Redžo Cenaj, Foto: Pobjeda

"Dok se moj brat sa rođacima vraćao kući u Gradiošnici, pored njih je prolazio automobil sa četvoricom pijanih mladića. Jedan od njih je otvorio prozor i glavom i laktom udario ga u glavu, od čega se on onesvijestio. Mladići su pobjegli, da bi se kasnije vratila njih trojica, ali ne i napadač. Oni su rekli da su došli da pomognu i da ne poznaju napadača. Došla je Hitna pomoć i odvela mog brata u kotorsku bolnicu, odakle je prevezen u risansku bolnicu. Slučaj smo prijavili policiji, koja je privela napadače. Ipak, nijesmo zadovoljni reakcijom policije, jer nijesmo dobili nikakav papir ili službenu zabilješku, a nijesu prihvatili ni naše svjedoke. Sumnjam da je to zbog toga što je jednom od mladića iz kola brat zaposlen u policiji. Uzeću advokata i otići u Ambasadu Njemačke da tražim zaštitu. Ovo može biti i na nacionalnoj osnovi", kazao je Cenaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.