Prošao prvi krug testiranja vakcina na koronavirus: Dobrovoljci se osjećaju dobro
Ilustracija

Istraživanja u Rusiji

Prošao prvi krug testiranja vakcina na koronavirus: Dobrovoljci se osjećaju dobro

Nova vakcina protiv korona virusa u Rusiji testirana je na prvih 18 dobrovoljaca, koji su u četvrtak otpušteni iz bolnice pošto se dobro osjećaju, javio je Sputnjik.

Sa pozitivnim rezultatima i imunitetom na korona virus učesnici testiranja poslati su kući iz vojne bolnice "Burdenko".

Prvu grupu dobrovoljaca činile su dvije podgrupe: prva podgrupa je primila prvu komponentu, a druga podgrupa drugu komponentu vakcine, i danas, konačno, 28 dana nakon vakcinacije oni su otpušteni iz bolnice, navodi Sputnjik.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.