Od Brčvaka svom gradu još jedna vrijedna donacija
Hajriz Brčvak

Dezinfikacioni tuneli

Od Brčvaka svom gradu još jedna vrijedna donacija

Fondacija Hemiias e.V, čiji je osnivač biznismen i humanista Hajriz Hačko Brčvak dopremila je danas dezinfikacione tunele za zdstavstvene ustanove u Bijelom Polju.

Dezinfikacioni tuneli će biti postavljeni na ulazu u Opštu bolnicu i Dom zdravlja, kroz koji će morati da prođu svi zaposleni i svi koji ulaze u ove zdravstvene ustanove, a on služi za dezinfekciju osoba i predmeta koje prolaze kroz njega kao značajna prevencija protiv širenja kovid infekcije.

U dezinfekcionom tunelu, nalaze se prskalice, koje se aktiviraju pritiskom na taster prije ulaska i potom se ispred osobe koja prolazi kroz njega stvara “dezinfekcioni zid”.

viberimage20200716153750

Foto: Opština BP

"JZU Dom zdravlja, JZU Opšta bolnica i Opština Bijelo Polje iskazuju veliku zahvalnost za još jednu donaciju u nizu gospodinu Hajrizu Brčvaku i humanitarnoj fondaciji Hemias", prenosi Opštinski sajt.

Podsjećamo, fondacija Hemiias e.V, donirala je 14 dezinfekcionih tunela bolnicama i domovima zdravlja u Crnoj Gori i jedan Prijepolju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.