Savjet mladih DPS-a osudio ponašanje nekadašnjeg prvog čovjeka Budve

"Carević skinuvši masku radniku obezbjeđenja doveo sve u neviđenu opasnost"

Savjet mladih Demokratske partije socijalista (DPS) Budve saopštio je da bivši rukovodioci Prijestonice turizma gube kompas, i da su zarad fotelja počeli da vrše neviđeni pritisak na sve koji im se nađu na putu. Kao posljednji incident istakli su skidanje maske radniku obezbjeđenja ispred zgrade Opštine Budva.

"Stanje dvojca Carević - Radević očito više nije samo pitanje zabavno - foklornog karaktera, već poprima formu koja treba da ozbiljno zabrine stručnjake raznih usmjerenja", istakli su iz DPS-a.

Naglasili su da je poslednji u nizu postupaka koje oni smatraju nerazumnim od strane nekadašnjeg prvog čovjeka Budve vidljiv na snimku koji su građani Budve dostavili to da u vrijeme kada vlada pandemija koronavirusa, jednom od članova privatnog obezbjeđenja opštine bahato skida masku i izlaže i njega i druge ljude koji su bili prisutni, neviđenoj opasnosti.

"Sve ovo ukazuje da je očigledno velika snaga političkoga udarca koji je dvojac Carević - Radović primio legitimnom smjenom u opštinskom parlamentu, o tome govore ne samo detalji iz njihovog postfoteljaškoga repertoara, poput otvaranja nezavršene pasarele, simuliranja padova a'la Neimar, "uočavanje" navodnih rent-a-korona pacijenata, već prije svega njihovo insistiranje na tome da se, makar i na silu, vrate u fotelje, koje u ovoj fazi osim što zabavlja počinje i da ozbiljno zabrinjava", poručili su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.