Srbija: U posljednja 24 časa preminulo još 11 pacijenata od posljedica koronavirusa
Ilustracija

Zaraženo još 351 osoba

Srbija: U posljednja 24 časa preminulo još 11 pacijenata od posljedica koronavirusa

Od juče u 15 sati u Srbiji je još 11 osoba preminulo od posljedica koronavirusa, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Zvaničan, ukupan broj preminulih je 429, navodi se na sajtu Ministarstva zdravlja Republike Srbije covid19.rs. Virus je registrovan kod još 351 osobe, na respiratorima je 169 pacijenata.

Od posljednjeg presjeka stanja u Srbiji, na koronavirus je testirano 8.393 osoba, a registrovan je 351 novooboljeli. Na respiratoru je 169 osoba, prenosi N1.

U Srbiji su od početka epidemije potvrđena 19.334 slučaja infekcije.

Broj aktivnih slučajeva je 4.667.

Procenat smrtnosti je 2.22 odsto.

Do 15 časova 15. jula u Srbiji su testirano je ukupno 515.395 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.