Socijalisti Crne Gore otvorili kancelariju u Podgorici
Foto: Socijalisti CG

Nakon Bijelog Polja, Pljevalja, Kotora i Nikšića

Socijalisti Crne Gore otvorili kancelariju u Podgorici

Socijalisti Crne Gore otvorili su, nakon Bijelog Polja, Pljevalja, Kotora i Nikšića, kancelariju i u Podgorici, čime je nastavljeno jačanje organizacije partije i širenje stranačke infrastrukture širom Crne Gore.

Predsjednica Socijalista Snežana Jonica izrazila je zadovoljstvo povodom otvaranja prostorija u Podgorici, naglašavajući da Socijalisti i u Glavnom gradu pripremaju partijsku infrastrukturu za realizaciju svih zadataka koji nas očekuju u narednom periodu.

"Izbori koji su pred nama pružaju nam mogućnost da odlučimo kakav život za sebe i svoju djecu želimo, da odlučimo u kakvoj Crnoj Gori želimo da živimo. Nadam se će donijeti svijest da se svaki sukob može i mora riješiti razgovorom, da će donijeti i izborni rezultat koji će vlast dati onima koji će loše zakone promijeniti, a dobre primijeniti jednako prema svima. Vrijeme je da se, za promjenu, takmičimo u tome ko vrednije radi, a ne ko više lenčari, ko zna posao, a ne ko ima više lažnih diploma, ko ima ideje, a ne ko više spletkari", istakla je Jonica.

Kancelarija Socijalista u Podgorici nalazi se u Ulici Drugog crnogorskog bataljona br. 2/3 i biće na usluzi građanima svakog radnog dana, a osim mogućnosti učlanjenja u stranku, građani će moći i da daju potpise podrške za izbore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.