Nakon završenog sastanka u Briselu

Marković: Han prijatelj i podržavalac evropskog puta CG

Crna Gora i region Zapadnog Balkana u Evropskom komesaru za budžet i administraciju Johanesu Hanu imaju prijatelja i podržavaoca našeg evropskog puta, saopštio je premijer Duško Marković putem Tvitera nakon završnog sastanka u Briselu.

“Zvaničnu posjetu institucijama Evropske unije završio sam sastankom sa Johanesom Hanom. Bilo mi je zadovoljstvo da razmijenim mišljenja na aktuelne teme sa komesarom EU za budžet i administraciju. Crna Gora i region Zapadnog Balkana u njemu  imaju prijatelja i podržavaoca našeg evropskog puta”, napisao je Marković.

On je objavio I da se sastao sa Miroslavom Lajčakom kojeg je nazvao prijateljem Crne Gore i odličnim poznavaocem regiona.

“Njegov rad kao specijalnog  predstavnika EU za Zapadni Balkan i dijalog Beograda i Prištine od ključne je važnosti za rješavanje preostalih otvorenih pitanja na zapadnom Balkanu. U tome će uvijek imati punu podršku Crne Gore”, poručio je premijer.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.