"Spotifaj" najveći muzički servis na svijetu dostupan i u Crnoj Gori

Muzička platforma "Spotifaj" dostupna je i u Crnoj Gori.

Jedna od najvećih i najpopularnijih platformi za slušanje muzike i u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji i na Kosovu.

"Spotifaj" je najveći muzički servis na svijetu, sa preko 286 miliona korisnika.

"Spotifaj" je platforma iz Švedske koja je krajem prošle godine prestigla "Epl" kao predvodnik tržišta slušanja muzike, i ima više od 130 miliona pretplatnika i 260 miliona korisnika. 

Platforma omogućava slušanje muzike ili podkasta u svakom trenutku na računaru, mobilnom telefonu ili tabletu, a predstavlja se kao najveći izvor zarade za muzičku industriju.

Korisnici mogu da se pretplate na Spotify Premium za vrhunski doživljaj, po cijeni od 4,99 eura mjesečno. Premium Family paket dostupan je za 7,99 eura mjesečno. On uključuje 6 članova porodice koji žive pod jednim krovom. Novi Spotify Premium DUO (6,49 eura mjesečno) je paket za dvoje ljudi, idealan za parove i uključuje Duo Mix, automatski ažuriranu listu pjesama koja kombinuje muziku koju vi i vaš partner slušate zajedno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.