Nova donacija Brčvakove fondacije crnogorskim bolnicama

Nova donacija Brčvakove fondacije crnogorskim bolnicama

Fondacija Hemiias e. V. humaniste Hajriza Brčvaka iz Bijelog Polja dopremila je novu donaciju u vidu medicinske opreme crnogorskim bolnicama.

Kako je objavila fondacija, avionskom linijom iz Dizeldorfa uz podršku i pomoć direktora aerodroma Crne Gore Danila Orlandića i uposlenih u Montenegro Airlines-u, danas su uspjeli da u Crnu Goru uvezu 60 000 rukavica, 15000 maski i 2000 vizira.

"Pomoć će odmah sjutra biti podijeljena bolnicama koje su najviše pogođene korona virusom. Hvala vam što ste uz nas i na dobro vam se vraćalo.", naveli su iz Hemiiasa i dodali.

"Želimo da se zahvalimo svima koji su nam dali povjerenje i koji učestvuju u našoj misiji dobra. Moramo pohvaliti autobuskog prevoznika Pejić iz Novog Pazara koji su nam svaki put izašli u susret i besplatno dovezli svaku pomoć".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.