Skupština Pala poklonila Đokoviću plac na Jahorini
Foto: Tanjug/AP

Skupština Pala poklonila Đokoviću plac na Jahorini

Skupština opštine Pale, u Republici Srpskoj, danas je srpskom teniseru Novaku Đokoviću dodijelila pljac na Jahorini, a načelnik te opštine Boško Jugović je rekao da su odbornici u donošenju te odluke bili jednoglasni.

Riječ je o zemljištu površine oko 400 metara kvadratnih, koje se nalazi na atraktivnoj lokaciji na Jahorini preko puta polazne stanice gondola, prenosi Tanjug.

Jugović je podsjetio da se pored polazne stanice gondola nalazi i ski-staza koja nosi Đokovićevo ime.

"U dogovoru sa nadležnima iz Olimpijskog centra, Novakom i njegovim ocem, poklonili smo im zemljište na ovoj lokaciji, dok je na lokaciji koja im je prvobitno trebala da bude dodijeljena predviđena izgradnja sportskog centra koji je neophodan jednoj planini poput Jahorine", rekao je Jugović.

Najbolji teniser svijeta je juče doputovao sa roditeljima u Sarajevo, kao bazu za odmor je izabrao Trebević, a dane provodi u Visokom, u Arheološkom parku "Bosanska piramida Sunca", prenijeli su sarajevski mediji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.