Nakon pet dana pronađeno tijelo glumice Naje Rivere
Naja Rivera, foto: Getty images

Nakon pet dana pronađeno tijelo glumice Naje Rivere

Tijelo glumice Naje Rivere pronađeno je u jezeru Piru u Kaliforniji poslije petodnevne potrage, saopštile su noćas lokalne vlasti.

Rivera, 33-godišnja zvezda televizijske serije "Gli" (Glee), nestala je tokom vožnje iznajmljenim čamcem sa četvorogodišnjim sinom.

Šerif okruga Ventura potvrdio je da je u jezeru pronađeno tijelo nestale glumice.Dodao je da nema indikacija da je riječ o ubistvu ili samoubistvu.

GettyImages1226220588

Foto: Getty images

Dječak je prije pet dana pronađen kako spava u čamcu i od tada se vodila kao nestala.

Riverin sin je imao na sebi pojas za spasavanje. Još jedan pojas nađen je u čamcu, kao i stvari i dokumenta glumice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.