Migranti skriveni u mješalicu pokušali da pređu granicu (FOTO)
Migrant izlazi iz mješalice, foto: Uprava carina Srbije

Migranti skriveni u mješalicu pokušali da pređu granicu (FOTO)

Uprava carina Srbije saopštila je da su carinici u saradnji sa policijom danas na prelazu Horgoš spriječili pokušaj četvorice migranata da ilegalno pređu preko granice skriveni u mješalici za beton i ispod kamionske prikolice.

Carinici su prvo otkrili pokušaj jednog Avganistanca da granicu pređe skriven ispod prikolice bugarskog šlepera koji je prevozio tekstil ka Njemačkoj.

Tokom pauze koju je vozač pravio na obližnjoj pumpi, migrant se uvukao u prostor ispod prikolice misleći da će tako uspjeti neopaženo da pređe granicu.

Migrantiskriveniuunutrasnjostimesalicezabetonslikasaskenera2

Foto: Uprava carine

Sat vremena kasnije carinici su se suočili sa još jednim neobičnim pokušajem skrivanja, jer su se trojica migranata uvukla u mješalicu za beton, piše u saopštenju.

Riječ je o trojici Avganistanaca koji su takođe iskoristili odmor vozača na pumpi da uđu u mešalicu koju je domaći prevoznik transportovao ka Njemačkoj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.